Så här gick det i sprintermästarförsöken

Daniel Redéns duo D'Apper och Holcombe Zet gjorde upp i det första försöket, tillika V75-1. Holcombe Zet stack till ledningen och fick bestämma tempot. Kort före mål fick D'Apper luckan och han växlade tempo rasande fort och satte nosen först för Magnus A Djuse. Trea slutade Underground Artist och segertiden på vinnaren blev 1.11,5/1609 meter autostart.

Det blev hemmajubel i den andra V75-avdelningen. Magnus Dahlén-tränade King Of Twilight flög till ledningen tillsammans med Björn Goop. Även i det här försöket fick ledaren hålla ett behagligt tempo och King Of Twilight klev undan till en lätt seger på 1.11,7 före Crown och Immortal Doc.
I det tredje försöket som också var V75-3 slutade det med en bekväm seger för Kuiper, tränad och körd av Daniel Wäjersten. Även här var det ledningen som gällde och Kuiper vann bekvämt på den bästa tiden av försöksvinnarna 1.11,1. Tvåa slutade Herakles Zet, tränad av Daniel Redén som fick med sin fjärde häst till finalen, trea var Roger More och till final även Stens Rubin som bäst seedade fyra.

 

 

 

Skapad: 2024-07-04