San Moteur imponerade stort!!!

San Moteur imponerade stort när han vann Victory Tillys lopp på tisdagskvällen.
Björn Goops stjärnhäst flög fram över upploppet och plockade enkelt ner en tapper Chiru.
- Han är helt otrolig. Det var en grym prestation. Han har ett hjärta av guld, sa ägaren Håkan Arvidsson.

Jubileumspokalen avgörs om drygt två veckor och femåringsloppet med 1,5 miljon kronor till vinnaren ser ut att bli ett topplopp. En het segerkandidat är San Moteur som vann Victory Tillys lopp vid tisdagskvällens tävlingar på Solvalla och är därmed direktkvalificerad till miljonloppet.
Chiru tog ledningen samtidigt som San Moteur togs lugn från start och lade sig som fyra på innerspår. Varvet före mål fick San Moteur gå ut i andraspår i rygg på Bubble Effe. 700 meter före mål fick San Moteur attackera och då gick det undan värre. In på upploppet kopplade han greppet på en tapper Chiru och vann säkert via snabba 1.06,7 sista 600 meterna.
- Det kändes bra hela tiden. Det gick fort hela vägen. När jag vek ut honom så kändes det väldigt bra. Det är en häftig känsla att köra San Moteur när man trycker gaspedalen i botten, sa Björn Goop.

 

Fyraåringarna slipade formen inför kommande derbykval. Ulrika Wällstedts Sourire Frö tog ledningen tillsammans med Erik Adielsson och när han drog på för fullt sista varvet i 1.10-tempo så var favoriten Iznogoud Am chanslös att slåss om segern.
Det är osannolikt, man är mållös. Det är derbykvalen som gäller om tre veckor och detta var ett jävligt bra genrep, sa Ulrika Wällstedt.
Timo Nurmos tog tre tränarsegrar på V64. Kadett Brodde/Andreas Lövdal och Bentley Gar/Örjan Kihlström imponerade och plus även till De Facto/Jorma Kontio. Den här trion lär tala om sig mer framöver.
Det var rena favoritparaden på V64® och sex rätt betalar 42 kronor. Det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt vilket betyder att det blir dubbeljackpot på torsdag när Gävle kör V64 med E3-uttagningar.

 

 

Skapad: 2022-08-02