Mr Brilliant skrällde i jackpotomgång

Det var jackpot i måndagens V64@ från Färjestad och 7,5 vinnande system belönades med 665 048 kronor för sex rätt.
En av de bidragande orsakerna var den Robert Bergh-tränade skrällen Mr Brilliant som vann till 25 gånger pengarna för Rikard N Skoglund.
Och vad ska man säga om Jennifer Perssons stallform?
På de sex senaste starterna har det blivit fyra segrar och kvällens imponerande vinnare var Jaques Noir som var totalt överlägsen.

Jennifer Persson har grym form på stallets hästar och förutom fyra segrar på de sex senaste starterna har det även blivit två tredjeplatser.
Jaques Noir gjorde sin tredje start i sin nya regi och nu kom första fullträffen. Och det var en imponerande seger som barfotatravande Jaques Noir svarade för efter en perfekt resa serverad Ulf Ohlsson i andra par utvändigt. Vinnartiden blev 1.12,2/2140a.
– Det är en härlig häst när han är i ordning och Jennifer hade verkligen satt honom i ordning. De går fantastiskt hennes hästar, sa Ulf Ohlsson.
Det högst doterade loppet på V64 var NWT-trofén med 100 000 kronor i förstapris. Dessa lade Mr Brilliant beslag på efter en perfekt styrning av Rikard N Skoglund. Segertiden blev 1.13,0/2140 och det här var tredje segern i år på sex starter för Mr Brilliant som tränas av Robert Bergh.

Skapad: 2021-06-07