Fjärde raka för Gulfstream AM

Gulfstream Am är en jättetalang som inte har varit i närheten av förlust på fyra starter.
Fjärde raka segern kom på Solvalla under tisdagskvällens V64-tävlingar.
– I dag var han hur bra som helst, sa tränaren och kusken Conrad Lugauer.

Gulfstream Am är en mycket lovande treåring som matchas mot Svenskt Travkriterium. Jägersro-hästen fick nu göra den långa resan till Solvalla men det bekom honom inte det minsta. Han öppnade snabbt bakom bilen och tog omgående hand om ledningen. Via 1.13,8 första 500 metrarna fick han dämpa lite till 1.15,3 första varvet. Han fick uppvaktning på slutrundan av utvändige Eagle Hall som höll tempot uppe. Men Gulfstream Am var fantastiskt fin och sprang bara och klippte med öronen hela vägen. En riktigt läcker individ som såg ut att äga hela banan. Han stack ifrån till en överlägsen seger över upploppet via 1.11,2 sista halvvarvet. Det var full spänst över mål och segertiden blev nya rekordet 1.13,4 över distansen 2140 meter med bilstart. Därmed var fjärde raka segern ett faktum för den här talangfulle hingsten efter Trixton och Nectarine.
– I dag var han hur bra som helst. Jag var jättenöjd med honom. Han utvecklas mer och mer för varje lopp och är en cool kille. Han var avslappnad och kvick från start och sprang avslappnat i ledningen, berömde Conrad Lugauer.
Favoriterna radade upp sig på V64-spelet där vinnarna efter Gulfstream Am i tur och ordning var; Lady Nadine, Minnestads Equador, Easy Cash, Virginia Grif och Wingmaster. Sex rätt gav blott 66 kronor och det blev ingen utdelning på varje fem eller fyra rätt. Därmed blir det dubbeljackpot på V64 kommande tisdag.

Skapad: 2019-08-20