Bara två platser kvar...

Hemmahästen Muscle Hustle och finske stjärnskottet Atupem är klara för Olympiatravets final.

Muscle Hustle föll med flaggan i topp som tvåa bakom Propulsion i lördagens delfinal i Olympiatravet och den insatsen räckte för att Åbytravet skulle ge den Robert Bergh-tränade hästen en biljett till finalen 27 april.
-Muscle Hustle gjorde ett topplopp i lördags och jag vet att Robert har varit nöjd med hästen under vintern och haft Olympiatravet som ett delmål för honom under året. Han har tidigare visat sig duga fint i Åby Stora Pris och det är extra kul med en hemmahäst i årets upplaga av Olympiatravet, säger Åbytravets sportchef Jon W Pedersen i ett pressmeddelande.

Även Antero Tupamäki-tränade Atupem har fått en inbjudan till finalen, där 1,5 miljoner kronor väntar på vinnaren. Den finske sexåringen är obesegrad i år efter fem starter och i lördags presenterade han sig för den breda publiken när han spurtade hem Seinäjoki Race.
- Hästen utvecklas starkt och är faktiskt obesegrad i år. Hans avslutning i lördags imponerade på mig och det var ett enkel val att bjuda in honom efter det, säger Jon W Pedersen.
Två platser återstår att fylla i Olympiatravets final. Klara för start är Atupem, Bahia Quesnot, Cokstile, Cyber Lane, Day Or Night In, Milligan’s School, Muscle Hustle och Propulsion.

Skapad: 2019-04-15