ATG Hockey Live premiärsänds 10/1

Torsdag 10 januari klockan 18.45 har ATG Hockey Live premiär på C Mores streamingtjänst.
ATG Hockey Live är ett utökat samarbete mellan TV4 och ATG (AB Trav och Galopp).
- Ett hockeyprogram där vi på nära håll får följa SHL är något i min smak. Det ska bli väldigt intressant, säger Charles ”Challe” Berglund, programledare i ATG Hockey Live.

ATG Hockey Live direktsänder från alla SHL-omgångar torsdagar och lördagar och innehåller bilder från samtliga matcher, med alla målen och de avgörande ögonblicken.
ATG Hockey Live leds av välkände tv-profilen Claes Åkeson, med en lång rad sport- och nöjesproduktioner och nu senast Aftonbladet-tv, på meritlistan. Claes Åkeson flankeras i studion av Charles “Challe” Berglund, OS-guldmedaljören från Lillehammer 1994, och spelexperten Mats Forslund.
- Det känns väldigt spännande med närheten till SHL och allt som händer under matcherna. Hockey har alltid varit en av mina favoritsporter och nu får jag glädjen att dela med mig till tittarna, säger programledaren Claes Åkeson inför premiären av den helt nya SHL-sändningen.

C More, som redan direktsänder alla SHL-matcher, ser den nya sändningen som ett komplement för den som inte vill välja match utan vill ha det bästa från dagens samtliga matcher.
För ATG ger ATG Hockey Live en möjlighet att profilera sig som ett ledande spelbolag inte bara inom trav och galopp utan även på den för företaget helt nya marknaden sportspel. ATG har från 1 januari 2019 licens att arrangera på häst-, sport- och casinospel. Inom kategorin sportspel kommer ATG att erbjuda såväl förtidsspel som livespel i olika former under pågående matcher.
- Sändningen är ett unikt tillfälle för ATG där våra kunder inte bara kan följa händelser kring matcherna utan också från ett spelperspektiv där livespel, fasta odds och tips följs upp under sändningen, säger Katarina Widman, försäljningschef ATG.
ATG Hockey Live produceras av produktionsbolaget Kanal 75, som även producerar trav- och galoppsändningarna i TV4:s kanaler och ATG Live, programmet ingår i C More sport.

Skapad: 2019-01-03