ATG Live kommer ingå i Com Hems grundutbud

Travets och galoppens egen tv-kanal ATG Live kommer från 17 februari att ingå i Com Hems grundutbud och kan då ses hos 1,6 miljoner svenska hushåll.
- ATG Live är en redan en uppskattad kanal och nu får vi möjlighet att nå ut till ännu fler tittare med direktsänt trav och galopp varje dag, säger Johanna Åberg, ATG:s Head of Marketing.

Från och med måndagen den 17 februari har alla som bor i ett hushåll med Com Hems tv-tjänster tillgång till ATG Live.
- ATG Live-kanalen har vi hittills erbjudit som en del av våra betalpaket och det är nu mycket glädjande att kunna ta ännu ett steg och lansera kanalen i Com Hems grundutbud, säger Stefan Trampus, Chef Fastighetsaffär på Com Hem.
Han fortsätter:
- Sporten är brett förankrad runt om i landet och har en stark lokal närvaro från Jägersro i söder till Bodentravet i norr. Med detta avtal på plats ger vi fler möjligheten att upptäcka bredden i travsporten.
För ATG är det förstås positivt att en av Sveriges största tv-distributörer nu väljer att erbjuda ATG Live, med direktsänt trav och galopp, från tidig morgon till sen kväll, till alla sina tittare utan extra kostnad för tittaren.
- Vi är mycket nöjda att vi nu får den här möjligheten att visa upp vår livesändning till en så stor del av Sveriges befolkning. ATG Live är sedan länge en mycket populär kanal för våra trogna kunder som regelbundet följer sändningarna och vi hoppas nu att ännu fler tar chansen att upptäcka tjusningen med kanalen och hästsporten, säger Johanna Åberg, ATG:s Head of Marketing.

Fakta om ATG Live:
• ATG Live har funnits i olika former och med olika namn sedan 2002 och produceras av produktionsbolaget Kanal 75. ATG Live visas på atg.se, hos landets ca 2 000 ATG-ombud och sedan maj 2018 även hos Com Hem och Boxer.
• ATG Live visar direktsända trav- och galopptävlingar, från Sverige och världen, varvat med tips, analyser, intervjuer och reportage om trav och galopp, men även övrig sport.
• ATG Live sänds varje dag, året runt, från ca kl. 8 på morgonen till 22 på kvällen, totalt mer än 5 000 timmar per år.
• Via atg.se följs direktsändningarna i ATG Live av mellan 1 000 och 50 000 tittare, beroende på tävlingsdag. Allra flest tittare har ATG Live på direktsändningarna av V75 på lördagarna samt vid travets övriga stora tävlingsdagar (till exempel Elitloppet).
ATG Live kommer finnas tillgänglig på kanalplats 18 från och med den 17 februari för de hushåll som har sin tv inställd på digitala sändningar.

Skapad: 2020-02-12